Internationaal

slider-internationaal

Het bezitten van een jacht met als ligplaats Griekenland, Saint Tropez of Spanje heeft buiten de schitterende locatie met veel zon en warme dagen ook nadelen. Intense warmte, overmatige UV straling, zout en zand zorgen er voor dat de gelcoat of lak van uw jacht versneld verouderd, daarom is regelmatig wassen met zoet water, en een goede UV blokker van groot belang om uw jacht in nieuwstaat te houden. Uit de praktijk is gebleken dat dit bij jachten tot 25 meter niet of nauwelijks gebeurt waardoor de optische staat van lak, gelcoat en RVS snel terugloopt in glans en dan is een reconditionerings behandeling noodzakelijk en de enige oplossing om het jacht optisch weer terug in nieuwstaat te brengen.

Een goed en betrouwbaar locaal (jacht) wasbedrijf die hierna regelmatig wast met zoet water en een goede wash&wax is noodzakelijk. Jachten groter dan 25 meter hebben vaak een schipper of bemanning aan boord die gecontroleerd alles kunnen bijhouden.

Butler Yacht Support heeft ruime ervaring met het reconditioneren van jachten internationaal. Een ruime portefeuille met onze locale samenwerkende relaties die hun betrouwbaarheid hebben bewezen hebben er voor gezorgd dat wij elke wens konden uitvoeren. Butler Yacht Support is ook een begrip in de super jacht sector als het gaat om onderhoud, advies en reconditioning bij selfsupporting. Rusland, Dubai, Kroatië, of Saint Tropez, voor Butler is geen afstand te ver, wij zorgen er voor dat uw jacht in topconditie is zodra u aan boord stapt zodat u van uw bezit optimaal te kunt genieten.

Griekenland

St. Tropez

Comments are closed.