Laatste nieuws

beurs-1
1e prijs winnaar op het 100 jarig bestaan KNMC te Lelystad.
Wij feliciteren de KNMC met hun 100 jarig Koninklijk bestaan, en danken hun voor het aanwezig mogen zijn bij de meeting en het geweldige feest in Lelystad op 25 en 26 augustus j.l. Ter gelegenheid hiervan waren wij met onze promotiestand aanwezig in de feesttent en hebben met volle borst meegezongen met het mannenkoor, en uitermate genoten van de geweldige authentieke sfeer binnen de KNMC. Tevens danken wij de organisatie en Ad Smaal voor de geweldige medewerking betreffende onze “gouden envelop” prijsvraag welke wij speciaal voor dit feest hadden georganiseerd, en waarbij het jacht van Ad Smaal centraal stond met als vraag “Van wie is dit jacht ?

 

Hierop is door de 400 leden enthousiast gereageerd, en omdat een 100 jarig bestaan toch wel een unieke aangelegenheid was hadden wij 5 geweldige prijzen te verloten onder de goede inzendingen.Het trekken van de goede inzendingen en de prijsuitreiking was uitgevoerd door Ad Smaal oud lid van de KNMC en tevens een gewaardeerde cliënt van Butler Yacht Support.

De 1e prijs van onze gouden enveloppe prijsvraag was een GRATIS totale polijst en Nano lakpantser behandeling ter waarde van 1600,- en deze prijs werd met veel enthousiasme ontvangen door de Fam. Pols met hun Valkkruiser 1250 GSAK uit 1988.

De 2e prijs was een bovenschip polijst en Nano lakpantser behandeling gewonnen door de Fam. Van Ierland met een Fairline 59, welke wij na overleg gaan uitvoeren in febr./maart 2017.

De 3e prijs was een Super Yacht bijbel…..(naam komt nog )

De 4e prijs was gratis Teakreiniging gewonnen door de Fam. Nuyens met zijn Bora Bora, deze gaan wij na overleg uitvoeren in het voorjaar.

De 5e prijs een gratis wasbeurt gewonnen door de Fam. Van Loosen met hun Noordzeekotter, wat wij gaan uitvoeren in de aankomende weken.

De eerste prijs hebben wij inmiddels uitgevoerd en opgeleverd op 14 okt. J.l. op de werf RFU te Irnsum, waar wij uitermate prettig en correct zijn ontvangen en alle medewerking hebben gekregen die nodig waren voor het kunnen uitvoeren van onze behandeling. Ook hierdoor waren wij in staat met trots de Valkkruiser in optische nieuwstaat te kunnen overhandigen aan de eigenaar. Gezien de leeftijd van de Valkkruiser was de glans van de lak behoorlijk teruggelopen, en was de polijstbehandeling hier wel op zijn plaats. Tijdens de behandeling hebben wij de heer Pols met een Whatsapp foto reportage via zijn mobiel op de hoogte gehouden van onze werkzaamheden zodat hij exact kon zien waar wij mee bezig waren en wat de resultaten waren.

Uit ervaring weten wij dat het “meebeleven” van onze behandeling door onze cliënten zeer op prijs gesteld wordt. Elk randje en richeltje kreeg 100% aandacht van ons omdat wij weten hoe belangrijk dit is voor een perfect showroom eindresultaat. Met name het donkerblauwe onderschip was na onze behandeling waar wij tevens gebruikmaken van daglichtlampen niet van nieuw te onderscheiden en had een glansmeting van 98% wat op de foto goed te zien is. Hiermee hebben wij nogmaals aangetoond en bewezen dat Butler Yacht Support expert en koploper is op de markt, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat, wat niet te vergelijken is met de vele poetsbedrijven die gebruikmaken van afwasbare wax.

Wij zullen op onze website ook uitgebreid aandacht verlenen betreffende het verloop van de uitvoeringen van de 2e 4e en 5e prijs.

Wij danken de Fam. Pols voor hun vertrouwen en perfecte samenwerking in de planning. Tevens danken wij Mevrouw Pols voor de onverwachte bijzondere kaas/noten verrassing welke wij hebben mogen ontvangen bij de oplevering, en waar wij geweldig van genoten hebben.

Hierbij een fotoreportage van de eindresultaten.

beurs-2